MİDİLLİ ADASI HER PAZARTESİ 2 GÜN 1 GECE
- KİŞİ BAŞI: 165,00 EUR
- KONAKLAMA: 2 GÜN - 1 GECE
- HAREKET TARİHLERİ: 22, 29 Eylül
- KONAKLAMA YERİ: Konaklama Otellerimiz 3 * LASİA HOTEL, MYTILANA VILLAGE HOTEL, SILVER BAY HOTEL, KALLONİ BAY HOTEL, MALEMİ HOTEL VB.
- BAŞLANGIÇ YERİ: AYVALIK
-
GÜZERGAHLAR:
- 0541 741 1831 0266 312 4152
SATIN ALABİLİR VEYA REZERVASYON YAPABİLİRSİNİZ
MİDİLLİ ADASI HER PAZARTESİ 2 GÜN 1 GECE Hakkında Genel Bilgiler
MİDİLLİ ADASI TURU
2 GÜN - 1 GECE
HER PAZARTESİ - ÇARŞAMBA - CUMARTESİ
TUR PROGRAMI ⤵
Sabah saat 07:30’ da Ayvalık Gümrük’ te bulunan MEİS TURİZM ofisinden feribot biletlerinizi alıp, gümrük işlemlerimizin ardından Ege Denizi’nin maviliklerinde 1,5 saat sürecek deniz yolcuğumuza saat 09:00 itibariyle başlıyoruz. Yaklaşık olarak saat 10:30’ da Midilli Gümrük’ te oluyoruz. Gümrükteki pasaport işlemlerimiz sonrası valizlerimizi gümrük çıkış kapısında bizi bekleyen otobüsümüze bıraktıktan sonra verilen serbest zamanın ardından Midilli şehir merkezi turumuz için otobüsümüzün önünde buluşuyoruz. İlk olarak Ermou Caddesi başlangıcındaki Agios Therapon Kilisesi, Metropolitan Kilisesi, Eski Osmanlı Çarşısı, Yeni Camii ve Çarşı Hamamı gibi tarihi eserleri de görerek rehber eşliğinde tanıtıcı yürüyüş yapıyoruz. Çarşı turumuzun sonunda Epano Skala bölgesinde bizi bekleyen aracımıza binip öğle yemeğine geçiyoruz. Öğle yemeği molamızın ardından Ada’nın Güneyinde bulunan sonsuz zeytin ağaçlarının yer aldığı Barbaros’un memleketi Gera Körfezi’nden geçip Agiasos Köyü’ne ulaşıyoruz. Adanın en geleneksel köylerinden biri olan Agiasos Dağ Köyü’nün kendine özgün tahta oyma mobilya, seramik ve dantel işlerinin sergilendiği şirin çarşısını gezerek adanın en eski Kiliselerinden biri olan Meryem Ana Kilisesi’ni ziyaret ediyoruz. Çarşı meydanında mor salkımlı asmaların altında kumda pişen kahvelerimizi yudumluyoruz. Serbest vakit ve alışveriş molamızın ardından belirlenen saatte buluşup konaklamamızı yapacağımız otelimize doğru yola çıkıyoruz. Yaklaşık olarak saat 21.00’da geleneksel Midilli Adası yemekleri eşliğinde Yunan Taverna Gecesi’ni gerçekleştiriyoruz.
Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası yaklaşık olarak saat 09:00’da otelimizden ayrılıp Petra’ya doğru yola çıkıyoruz. Petra’ nın merkezinde 114 basamakla çıkılan muhteşem manzaraya sahip şehrin adeta ikonu olan kilise bizi karşılıyor. Kilise ziyareti sonrası Petra’nın çarşısında alışveriş için serbest vakit veriyoruz. Belirlenen saatte buluşup günümüzün ikinci durağı Molivos’a geliyoruz. Mimarisi, tarihi ve romantizmi ile Dünya’ya ün salmış, Unesco ödüllü, Eski Molivos Camii, Osmanlı Çeşmesi ve Cumbalı evlerin süslediği Molivos’ un Arnavut kaldırımlı, özgün sokaklarında rehber eşliğinde geziyoruz. Molivos gezimizin ardından yemek ve yüzme molası veriyoruz. Molamızın ardından diğer durağımız olan Mandamados köyüne doğru yola çıkıyoruz. Yol üzerinde bulunan yazar Stratis Mirivilis’ in köyü Skamnia’ dan geçerek Mandamados’ a ulaşıyoruz. Burada mucizevi olduğuna inanılan Başmelek Taksiyarhis’in kan ve topraktan yapılan ikonasının içinde bulunduğu Taksiyarhis Kilisesini ziyaret ediyoruz. Sadece Ortodoks âlemi için değil, tüm insanlar için mucizeler yaratmış çok özel bir yer olan bu kilise aynı zamanda en büyük dilek ve adak kilisesidir. Dua, dilek ve adaklarımızı sunarak ve daha iyi yarınlar dileyerek ayrılmadan önce Manastır avlusundaki kafeteryada Mandamados’a özgü ve meşhur Ballı Cevizli Yoğurt ve Lokma molası veriyoruz. Buradaki molamızın ardından Türkiye ve Ege Denizini sol tarafımıza alarak adanın merkezine doğru yola çıkıyoruz. Yol üzerinde Osmanlı Dönemi sonrasının en lüks oteli olan bahçesinde hala daha doğal kükürtlü suyun bulunduğu mübadeleden sonra kapatılan Sarlıca Palas’ı da görerek Thermi kasabasından geçiyoruz. Saat 17:00 civarında Midilli Limanına varıyoruz. Gümrükteki, free shop alışverişimizin ardından, saat 18:00 feribotu ile Ayvalık’ a doğru hareket ediyoruz. 1,5 saatlik deniz yolculuğumuzun ardından Ayvalık Gümrük’ e ulaşıp bu güzel gezimizin sonuna ulaşıyoruz. Başka bir MEİS Turizm Organizasyonunda buluşmak üzere…
Konaklama Otellerimiz 3 * LASİA HOTEL, MYTILANA VILLAGE HOTEL, SILVER BAY HOTEL, KALLONİ BAY HOTEL, MALEMİ HOTEL VB.
NOT: Kapı vizeli misafirlerimizin Midilli gümrüğünün yoğunluğuna bağlı olarak, gümrükten çıkış yapması değişiklik gösterebilir. Bu sebepten ötürü yanınıza su atıştırmalık vb. getirebilirsiniz. Midilli gümrüğüne indiğinizde kapı vizeli yolcularımızın SOL TARAFTAKİ KIRMIZI BOYALI ÇİZGİYİ TAKİP EDEREK pasaport kontrol sırasına girmesi gerekmektedir. Midilli kapı vizesi Gümrük Polisi tarafından yolcularımızı gördükten sonra onaylanır. Gecikmeden Meis Turizm sorumlu değildir.
Fiyata Dahil Olan Hizmetler
- GİDİŞ - DÖNÜŞ FERİBOT BİLETİ
- 1 GECE ODA KAHVALTI KONAKLAMA
- 1 AKŞAM YEMEĞİNDE YUNAN TAVERNA GECESİ
- PROGRAMDA YER ALAN TURLAR
- TÜRKÇE REHBERLİK HİZMETİ
- MEİS TURİZM GÜVENCESİ
- ZORUNLU SEYAHAT SİGORTASI (Mesleki sorumluluk sigortasıdır.)
Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
- MİDİLLİ OTEL VERGİSİ
- TAVERNADAKİ İÇECEKLER
- SCHENGEN VİZE ÜCRETİ 180 € (Yeşil pasaportlu misafirlerimiz için vize gerekmiyor.)
- ÖĞLE YEMEKLERİ
- KAPI VİZESİ 80 € (Seyahatinizden 10 gün önce ofisimize kargolanmalıdır.)
- AYVALIK LİMAN VERGİSİ 200 TL (Ayvalık Gümrükte Nakit olarak Belediye tarafından tahsil
- edilir.)
- YURT DIŞI ÇIKIŞ HARCI 710 TL (Bankalardan, internet bankacılığından veya Ayvalık gümrükte
- kredi kartı ile ödeme yapılabilirsiz.)
- ÖZEL SEYAHAT SAĞLIK VE GÜVENCE SİGORTASI 20 € , 65 YAŞ ÜSTÜ YOLCULAR 30 €
Fiyatlar
Tarih | Müsaitlik | İki Kişilik Odada Kişi Başı | Single | 2. Çocuk | Taksitler | ||
22.09.2025 | son1kisi | 165,00 € | 195,00 € | 165,00 € | 0 - 5 Yaş 85,00 € 6 - 11 Yaş 110,00 € | 0 - 5 Yaş 85,00 € 6 - 11 Yaş 110,00 € | Taksitler » |
29.09.2025 | Müsait | 165,00 € | 195,00 € | 165,00 € | 0 - 5 Yaş 85,00 € 6 - 11 Yaş 110,00 € | 0 - 5 Yaş 85,00 € 6 - 11 Yaş 110,00 € | Taksitler » |
Ek Bilgiler
İptal Şartları
Vize Bilgileri
Birde Bu Turlara Bakın
BOZCAADA TURU GÜNÜBİRLİK
HER SALI,CUMA, PAZAR GÜNÜBİRLİK Sabah 07:00’ de Ayvalık' tan hareket ediyoruz. Çanakkale karayolu üzerinden Geyikli Feribot İskelesi' ne geliyoruz. Feribotun hareket saatine göre iskeledeki çay bahçelerinde veya feribotun kafeteryasında kahvaltınızı edebilirsiniz.
MİDİLLİ ADASI HER CUMA 3 GÜN 2 GECE
HER CUMA ÇIKIŞLI MERKEZ & GERA & AGIASOS Sabah saat 08:00’ da Ayvalık Gümrük’ te bulunan MEİS TURİZM ofisinde buluşup, gümrük işlemlerimizin ardından Ege Denizi’ nin maviliklerinde 1,5 saat sürecek deniz yolcuğumuza saat 09:00 itibariyle başlıyoruz. Yaklaşık olarak saat 10:30’ da Midilli Gümrük’ te oluyoruz.
AYVALIK TEKNE TURU
HER GÜN Ayvalık merkezde gemilerin önünde saat 10:30 civarı buluşuyoruz. Bilet işlemlerinden sonra saat 11:30‘ da Ayvalık' ın eşsiz koylarını görmek için hareket ediyoruz. 12 ada bölgesinde bulunan koyların tanıtımını yaptıktan sonra, rüzgârın durumuna göre kaptanımız özenle seçilmiş birbirinden eşsiz 3 adanın koyunda 1 er saat yüzme molası veriyor.
BOZCAADA TURU 19 EYLÜL KAPALI GRUP
HER ÇARŞAMBA VE PAZAR Ayvalık’tan saat 07:00’da hareket ediyoruz. Edremit – Küçükkuyu - Ayvacık istikameti takip ederek Geyikli iskelesine ulaşıyoruz. Aracımızı Geyikli İskelesinde bırakıp, yaya olarak feribota geçiyoruz. Yaklaşık 30 dk. süren deniz yolculuğunun ardından Bozcaada ya varıyoruz.
YEDİGÖLLER ABANT ORMANYA 2025
Akşam saat 22:00 da Ayvalık' dan hareket ediyoruz. Susurluk da vereceğimiz molanın ardından yola devam edip, Bolu üzerinden sabah saatlerinde Yedigöller' de oluyoruz.
MİDİLLİ HER CUMA ÇIKIŞLI 3 GÜN 2 GECE 5 YILDIZLI MYTHİCAL COAST HOTEL
HER CUMA ÇIKIŞLI Sabah saat 07:30’ da Ayvalık Gümrük’ te bulunan MEİS TURİZM ofisinden feribot biletlerinizi alıp, gümrük işlemlerimizin ardından Ege Denizi’nin maviliklerinde 1,5 saat sürecek deniz yolcuğumuza saat 09:00 itibariyle başlıyoruz. Yaklaşık olarak saat 10:30’ da Midilli Gümrük’ te oluyoruz. Gümrükteki pasaport işlemlerimiz sonrası valizlerimizi gümrük çıkış kapısında bizi bekleyen otobüsümüze bıraktıktan sonra verilen serbest zamanın ardından Midilli şehir merkezi turumuz için otob
KAŞ & MEİS ADASI TURU 2 GÜN 1 GECE
Akşam saat 23:00 da siz değerli konuklarımızı Ayvalık dan alarak yolculuğumuza başlıyoruz. Yolda vereceğimiz molalar eşliğinde İzmir -Muğla yol güzergahı üzerinden sabah saatlerinde Saklıkent Kanyon’a varıyoruz. Burada kahvaltı molası veriyoruz.
MİDİLLİ ADASI HER CUMARTESİ 2 GÜN 1 GECE
HER CUMARTESİ ÇIKIŞLI Sabah saat 07:30’ da Ayvalık Gümrük’ te bulunan MEİS TURİZM ofisinden feribot biletlerinizi alıp, gümrük işlemlerimizin ardından Ege Denizi’nin maviliklerinde 1,5 saat sürecek deniz yolcuğumuza saat 09:00 itibariyle başlıyoruz. Yaklaşık olarak saat 10:30’ da Midilli Gümrük’ te oluyoruz.
ASSOS BEHRAMKALE TURU
HER CUMARTESİ / GÜNÜBİRLİK Sabah saat 09:00’ da Ayvalık’ tan hareket ediyoruz. Saat 11:00 civarı Behramkale’ ye varıyoruz. Behramkale Köyü, antik kent surları içinde yer alan ve sadece 150 haneli bir yerleşim yeridir. Köy içinde Assos mimarisi
ÇANAKKALE ŞEHİTLİK TURU
HER CUMARTESİ / GÜNÜBİRLİK Sabah saat 07:00 de Ayvalık' tan hareket ediyoruz. Yolda vereceğimiz kahvaltı molası sonrasında Çanakkale Feribot İskelesi' ne geliyoruz. Buradan Eceabat' a geçiyoruz. Feribot yolculuğumuz yaklaşık 25 dakika sürüyor. Kilitbahir Kalesi' ni ve Namazgah Tabyası' nı karşıdan görerek ilk önce Mecidiye Tabyası' na ulaşıyoruz.