2 GÜN 1 GECE SELANİK, MEGA OUTLET, ATTİCA, JUMBO LİDL TURU
- KİŞİ BAŞI: 149,00 EUR
- KONAKLAMA: 2 GÜN 1 GECE
- HAREKET TARİHLERİ: 12 Aralık
- KONAKLAMA YERİ:
- BAŞLANGIÇ YERİ: AYVALIK
-
GÜZERGAHLAR:
- 0541 741 1831 0266 312 4152
SATIN ALABİLİR VEYA REZERVASYON YAPABİLİRSİNİZ
2 GÜN 1 GECE SELANİK, MEGA OUTLET, ATTİCA, JUMBO LİDL TURU Hakkında Genel Bilgiler
YUNANİSTAN
SELANİK & KAVALA & GÜMÜLCİNE TURU
ATTİCA-MEGA OUTLET-JUMBO-LİDL FARKI İLE
2 GÜN 1 GECE
12.ARALIK.2025 / CUMA
Akşam saat 21.00’ da Ayvalık’ tan hareket ediyoruz. Ayvalık -Edremit–Çanakkale – Keşan yol güzergahı üzerinden İpsala Sınır Kapısına geliyoruz.
TUR PROGRAMI ⤵
İpsala Sınır Kapısında Turumuz boyunca bizlerle birlikte olacak Rehberimizle buluşup, Gümrük İşlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Gümrük işlemleri sonrasında vereceğimiz Free Shop’ daki molamızın ardından Yunanistan’ a giriş yapıyoruz. Buradaki Pasaport kontrolünden sonra, Selanik’e doğru yol alıyoruz. Selanik’te ilk olarak Kamara, Rotonda (Hortacı Süleyman Efendi Camii), Bey Hamamı, Hamza Bey Camii, Bedesten, Venizelos Heykeli ve Meydanı’nı ziyaret ediyoruz. Bu sırada rehberimizden bu önemli yapıların tarihini ilgiyle dinliyoruz. Daha sonra Selanik’in ünlü Aristoteles Meydanı’nda belirlenen saatte buluşmak üzere serbest zaman veriyoruz. Ardından yeniden bir araya gelerek öğle yemeğimizi alıyoruz. Yemek sonrası sahilden yürüyerek Beyaz Kule’ye gidiyoruz. Kanuni Sultan Süleyman döneminde inşa edilen ve Osmanlılar tarafından kale, garnizon ve hapishane olarak kullanılan Beyaz Kule, günümüzde Selanik’in simgesi hâline gelmiştir. 1912 Balkan Savaşları sırasında Yunanlıların eline geçen kule, sembolik bir “vaftiz” uygulaması olarak beyaza boyanmış, ancak zamanla eski rengine dönmüştür. Sıradaki durağımız, bir süredir restorasyon çalışmaları nedeniyle ziyarete kapalı olan ve her birimizi derinden duygulandıracak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün doğduğu evdir. Atamıza saygılarımızı sunduktan sonra, birçok ünlü markanın outlet ürünlerinin satıldığı Mega Outlet’e geçiyoruz. Alışverişin ardından Selanik’te konaklayacağımız otele hareket ediyoruz. Otelimize yerleşip belirlenen saate kadar dinlendikten sonra lobide tekrar buluşuyor ve akşam eğlencesi için tavernaya gidiyoruz. Eğlencenin ardından otelimize geri dönüyoruz.
Otelde alacağımız kahvaltı sonrasında Kavala’ ya doğru hareket ediyoruz. Kavala' ya vardıktan sonra Kavala' da şehir limanını ve sahilini, Pargalı İbrahim Paşa Camii , Kanuni Sultan Süleyman'ın yaptırdığı Su Kemerini, İmarethaneyi, Kavalalı Mehmet Ali Paşanın evini ve heykelini gördükten Limanda bir balık lokantasında öğle yemeği molası veriyoruz. Öğle yemeğinin ardından son yıllarda Türk vatandaşlarının yoğun ilgi gösterdiği Jumbo alışveriş merkezinde günün ilk alışveriş molasını veriyor ve ardından Gümülcine' ye gidiyoruz. Gümülcine’ye vardıktan sonra şehir merkezini ve çarşısını geziyor, Eski Camii, Yeni Camii, Gümülcine Saat Kulesi, Türk Gençler Birliği binası ve çevresindeki Osmanlı döneminden kalma tarihi yapıları görüyor ve Lidl alışveriş merkezine gidiyor, alışveriş için serbest zaman veriyoruz. Serbest zaman ardından aracımıza geçip dönüş yoluna çıkıyoruz. Kipi Gümrük Kapısına varıp Freeshop molasından sonra İpsala Sınır Kapısı'na geçiyoruz. Gümrük kontrollerimizin ve freeshop alışverişinin ardından Türkiye' ye giriş yapıp, Çanakkale yolu üzerinden Ayvalık’a dönüş yapıyoruz.
Fiyata Dahil Olan Hizmetler
- ULAŞIM BEDELİ
- 1 GECE SELANİK’TE ODA KAHVALTI KONAKLAMA
- TÜRKÇE REHBERLİK HİZMETİ
- ZORUNLU SEYAHAT SİYAT SİGORTASI
Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
- SCHENGEN VİZE ÜCERTİ 185 € (Yeşil pasaportu olanlar için vize gerekmemektedir)
- YUNAN SİRTAKİ GECESİ TAVERNA
- ÖĞLE YEMEKLERİ
- YURT DIŞI ÇIKIŞ HARCI
- 65 ÜSTÜ SİGORTA FARKI
- OTEL VERGİSİ
Fiyatlar
| Tarih | Müsaitlik | İki Kişilik Odada Kişi Başı | Single | 2. Çocuk | Taksitler | ||
| 12.12.2025 | Müsait | 149,00 € | 179,00 € | 149,00 € | 0 - 3 Yaş 80,00 € 4 - 11 Yaş 125,00 € | 0 - 3 Yaş 80,00 € 4 - 11 Yaş 125,00 € | Taksitler » |
Ek Bilgiler
GENEL ŞARTLAR / BİLGİLENDİRMELER
**25 kişi ve üzeri katılım olması durumunda turumuz gerçekleşecektir.
**Rehberimiz, hava, yol koşulları gibi gezinin seyrini etkileyebilecek durumları göz önünde bulundurarak, tüm ziyaretleri gerçekleştirmek koşuluyla programda ve güzergâhlarda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
**Fiziki koşulların bir ziyaretin gerçekleşmesini imkânsız hale getirmesi durumunda (yol, hava durumu, doğal afet v.b.) bu ziyaretin gerçekleşmemesi sebebi ile acentemiz sorumlu tutulamaz.
**Meis Turizm, misafirlerimiz ile konsolosluk arasında aracı kurum olup, herhangi bir vize alım garantisi vermez. Konsolosluğun vize vermemesi veya red vermesi Meis Turizm’in sorumluluğunda değildir.
**Pasaportların seyahat tarihinin bitimi baz alınarak minimum 3 ay geçerliliği olması gerekmektedir. 3 aydan az süreyle seyahat eden misafirlerimiz, ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir. Bu gibi durumlarda sorumluluk pasaport sahibine aittir. Pasaportunda K.K.T.C Giriş-Çıkış damgası olan Türk Pasaportları Yunanistan’a giriş yapamamaktadır, sorumluluk yolcuya aittir.
** Cep telefonlarınızı yurtdışında kullanabilmek için Türkiye'den ayrılmadan önce, telefonunuzun yurtdışına açık olup olmadığını hat firmanızdan kontrol ediniz.
**İlk rezervasyon esnasında kişi başı 100,00 € kaparo ödemesi ile ön kayıt yaptırıp bu fiyatlardan yararlanabilirsiniz.
**Çocuk indirimleri, 2 yetişkin ile birlikte katılım ve konaklama durumunda geçerli olmaktadır.
İptal Şartları
Vize Bilgileri
Birde Bu Turlara Bakın
MİDİLLİ ADASI HER ÇARŞAMBA- CUMA GÜNÜBİRLİK MERKEZ JUMBO LIDL MARKET
HER ÇARŞAMBA – Sabah saat 08:00'da Ayvalık Gümrük’ te bulunan MEİS TURİZM ofisinde feribot biletlerinizi alıp gümrük işlemlerinin ardından feribota biniyoruz ardından Ege Denizi’ nin maviliklerinde 1,5 saat sürecek deniz yolcu
MİDİLLİ HER CUMA ÇIKIŞLI 3 GÜN 2 GECE 5 YILDIZLI MYTHİCAL COAST HOTEL
HER CUMA ÇIKIŞLI Sabah saat 07:30’ da Ayvalık Gümrük’ te bulunan MEİS TURİZM ofisinden feribot biletlerinizi alıp, gümrük işlemlerimizin ardından Ege Denizi’nin maviliklerinde 1,5 saat sürecek deniz yolcuğumuza saat 09:00 itibariyle başlıyoruz. Yaklaşık olarak saat 10:30’ da Midilli Gümrük’ te oluyoruz. Gümrükteki pasaport işlemlerimiz sonrası valizlerimizi gümrük çıkış kapısında bizi bekleyen otobüsümüze bıraktıktan sonra verilen serbest zamanın ardından Midilli şehir merkezi turumuz için otob
MİDİLLİ ADASI HER ÇARŞAMBA VE CUMA 3 GÜN 2 GECE
HER ÇARŞAMBA VE CUMA Sabah saat 07:30’ da Ayvalık Gümrük’ te bulunan MEİS TURİZM ofisinden feribot biletlerinizi alıp, gümrük işlemlerimizin ardından Ege Denizi’nin maviliklerinde 50 dk sürecek deniz yolcuğumuza saat 08:45 itibariyle başlıyoruz. Yaklaşık olarak saat 10:00’ da Midilli Gümrük’ te oluyoruz.
MİDİLLİ ADASI HER CUMARTESİ 2 GÜN 1 GECE
HER CUMARTESİ ÇIKIŞLI Sabah saat 07:30’ da Ayvalık Gümrük’ te bulunan MEİS TURİZM ofisinden feribot biletlerinizi alıp, gümrük işlemlerimizin ardından Ege Denizi’nin maviliklerinde 1,5 saat sürecek deniz yolcuğumuza saat 09:00 itibariyle başlıyoruz. Yaklaşık olarak saat 10:30’ da Midilli Gümrük’ te oluyoruz.
MİDİLLİ ADASI GÜNÜBİRLİK PETRA MOLYVOS MANDAMADOS TURU
HER CUMARTESİ PETRA –MOLYVOS –MANDAMADOS Saat 08:00 da Ayvalık gümrüğünde buluşuyoruz. Gümrük işlemlerimizin ardından saat 09:00 civarında Midilli’ ye hareket ediyoruz. Yaklaşık 45 dakikalık yolculuğumuzu Ege Denizinin kucağında geçiriyoruz.
KOS ADASI TURU 2 GÜN 1 GECE
Gece saat 23.50’de Ayvalık dan hareket ediyoruz. İzmir, Aydın ve Muğla yol güzergahı üzerinden uygun bir yerde kahvaltı molamızı veriyoruz. Bodrum limanına ulaşıyoruz.
PERŞEMBE AKŞAM GEMİSİ İLE TAVERNA VE PETRA MOLYVOS TURU
PERŞEMBE / (TAVERNA & OTEL ) Akşam saat 18:00’ da Ayvalık Gümrük’ te bulunan MEİS TURİZM ofisinden feribot biletlerinizi alıp, gümrük işlemlerimizin ardından Ege Denizi’nin maviliklerinde 1,5 saat sürecek deniz yolcuğumuza başlıyoruz. Yaklaşık olarak saat 19:30’ da Midilli Gümrük’ te oluyoruz.Midilli Gümrükten taksiyle konaklama yapacağımız otelimize transferinizi yapıyoruz. Taverna 21.00’da geleneksel Midilli Adası yemekleri eşliğinde Yunan Taverna Gecesi’ni gerçekleştiriyoruz.
2 GÜN 1 GECE SAKIZ ADASI TURU
CUMARTESİ (Şehir merkezi –Kuzey Ada turu ) Sabaha karşı 04:00’ de Ayvalık’ dan hareket ediyoruz. Yolda vereceğimiz dinlenme molasının ardından sabah saatlerinde Çeşme’ ye varıyoruz. Çeşmede kahvaltımızı yapıp, saat 08:30 ‘da Çeşme gümrük limanı girişindeki TURYOL check-in ofisinde işlemlerimizi yapıyoruz. Pasaport
NOEL PAZARI ÖZEL 2 GÜN 1 GECE KOS ADASI TURU
05.ARALIK.2025 / CUMA Gece saat 23.50’de Ayvalık dan hareket ediyoruz. İzmir, Aydın ve Muğla yol güzergahı üzerinden uygun bir yerde kahvaltı molamızı veriyoruz. Bodrum limanına ulaşıyoruz.
13 ARALIK GÜNÜBİRLİK DRAMA KAVALA DEDEAĞAÇ TURU
12.ARALIK .2025 / CUMA 12 Aralık 23:45’ te Ayvalık’ tan hareket ediyoruz. Ayvalık -Edremit–Çanakkale – Keşan yol güzergahı üzerinden İpsala Sınır Kapısına geliyoruz. İpsala Sınır Kapısında gümrük İşlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Gümrük işlemleri sonrasında vereceğimiz Free Shop ve kahvaltı molamızın ardından Yunanistan’ a giriş yapıyoruz.







































